Wat u moet weten voor u een website laat maken

18 mei 2009 | Blog

Iedere handige jongen kan tegenwoordig een website maken. Er zijn er dan ook vele miljoenen – aan u de taak binnen al dat webgeweld netjes in Google gevonden te worden. En dan is er nog iets als het onderhoud en het actueel houden van uw website. Met 15 jaar ervaring weten wij waar Abraham hiervoor de mosterd haalt. Doe uzelf een plezier en werk ook met TYPO3. Niet héél eenvoudig. Wel héél verstandig.

TYPO3 biedt veel voordelen
TYPO3 is de ´open source CMS´ die bijna automatisch goed geïndexeerd wordt door Google. U verhoogt dus automatisch de kans goed gevonden te worden. En als u zich even verdiept, kunt u tot op ieder niveau keywords toevoegen. Zelfs in de URL en achter foto’s en video’s – wat een steeds belangrijkere rol speelt in de vindbaarheid van websites. Met TYPO3 kunt u ook meerdere websites met verschillende URL’s op één Content Management Systeem draaien. Handig, zeker als u meerdere online bedrijven runt, want u kunt dan vanaf iedere computer overal ter wereld al uw websites eenvoudig actueel houden.

TYPO3 biedt nog meer voordelen
Verder beschikt TYPO3 over zo’n 3.700 gratis plugs. Daarmee kunt u extra functionaliteit toevoegen, zoals een direct mail extensie waarmee u eenvoudig kunt e-mailen naar vaste en potentiële klanten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Alsof we bij SQZI aandelen TYPO3 hebben. We zijn slechts fan! En dat wordt u ook. Overtuig uzelf maar eens en vraag een gratis TYPO3 demo bij ons aan. Dan vertellen we u meteen over de laatste ontwikkelingen die u ook op strategisch niveau voordeel bieden.

Overtuig uzelf en vraag nu een Gratis Typo3 demo bij ons aan.

Wilt u meer weten over typo3 en website ontwerp, Bert van Meteren vertelt u er graag meer over:
bert@sqzi.nl
of bel gerust 0183-563727

> Typo3 community Nederland
> Typo3 website ontwerp gemaakt door sqzi