Zoekmachine marketing, waarom SQZI? simpel we hebben veel ervaring!

17 mei 2009 | Blog

SQZI ontwikkelt al websites sinds 1994. Het feitelijke bouwen besteden we uit, waardoor we in de loop van de jaren al meer dan 30 website bouwers en evenzoveel CMS-systemen konden testen. Prettig. Hoeft u dat niet meer te doen! Even verder lezen is voor u voldoende om een goede start met zoekmachinemarketing te maken.

Mooi maar niet functioneel
Onderzoek wijst uit dat 94% van alle Nederlanders Google als zoekmachine gebruikt. Google bepaalt dus eigenlijk of uw website gevonden en bekeken wordt. Je zou denken dat iedere website bouwer hiermee rekening houdt en verder kijkt dan mooie plaatjes en coole graphics. Je zou het denken… De praktijk leert echter dat webdesigners vaak grafisch ontwerpers zijn. Ze maken mooie websites, maar hebben geen idee van wat er onder de motorkap van een website schuil gaat. We ontdekten zelfs dat veel ´gespecialiseerde webbureaus´ niet werken volgens Google protocollen!

Achteraf lastig te herstellen
Gemiddeld duurt het 6 weken na aanmelden voor uw website vindbaar is via Google. U kunt dus pas achteraf nagaan of uw bouwer goed werk heeft geleverd. Zo niet, dan start een langdurig proces van aanpassen – meestal moet u terug naar het fundament om daar fouten te herstellen. Niet de favoriete bezigheid van de meeste bouwers. Die willen niet op hun vingers getikt worden. Die willen niet starten aan moeilijk te begroten herstelprojecten waarvan ze de afloop niet kennen.

Zorg vooraf dat alles helder is
De oplossing? Zorg vooraf dat alles goed is geregeld, zodat u fouten voorkomt. SQZI helpt u graag bij het maken van functioneel ontwerp, waarin we onze jarenlange ervaring in zoekmachinemarketing verwerken. We vragen prijzen aan bij bouwers en controleren of ze hun werk goed doen.

 

Wilt u meer weten over zoekmachine marketing Bert van Meteren vertelt u graag meer over dit project:
bert@sqzi.nl of bel gerust 0183-563727


Zoekmachine marketing links

> Indenty deed onderzoek naar de trends van zoekmachine marketing in 2009
> Geoptimaliseerde websites gemaakt door SQZI
> Webdesign gemaakt in Typo3
> Website met zoekmachine marketing strategie