Maak kennis met SQZI

 • KLIK!

  Sharon

  Traffic

  In 1995 begint SBS6 met uitzenden op de Nederlandse televisie, wint Ajax na de Champions League ook de Wereldbeker en ontkwamen we maar net aan een nationale watersnoodramp. Sharon weet het hoofd koel en boven water te houden. Bij haar geboorte wist ze al wat ze wilde worden; rijk! In de breedste zin van het woord dan. Met een grote dosis zelfspot en pitbull mentaliteit lost ze zaken op. Ze regelt graag snel, op tijd en volgens afspraak.

 • KLIK!

  Bianca van de Koppel

  Ontwerp / concept

  Ze was niet de eerste reageerbuisbaby. Ze stamt wel uit hetzelfde jaar. Gezegend door de nieuwe paus, Johannes Paulus II. En door Grease natuurlijk. Ze groeide op in de tijd dat het Nederlands elftal nog scoorde en MTV nog muziek draaide. Aan foute Madonnakapsels, Paradise by the dashboard light en de Knightrider ontkwam ze niet. Toch kwam het goed. In 2000 studeerde ze af aan de kunstacademie in Breda en ging meteen aan het werk als ontwerper. Ze stond direct bekend als creatief en klantgericht. Een mooimaker die niet van mooie woorden houdt. Maar er wel aan één genoeg heeft (of een half). Vijf jaar later ontdekte ze SQZI. En wij haar, samen met klanten als Reumafonds, Vogelbescherming en gemeente Wijk bij Duurstede.

 • KLIK!

  Gaby Murraij

  Administratie

  Ze waren alle twee ooit kroegtijgers. En nu zijn ze beiden beschaafde ouders, netjes en keurig. Gaby en Prins Willem Alexander. Beiden uit 1967. En met beiden kwam het goed. Gaby is moeder van twee jongens, maar sinds 1999 heeft ze er ook vier parttime SQZI-kinderen bij. Wat moeten we zonder haar? Altijd iemand om op terug te vallen. Altijd iemand die regelt dat er orde en structuur in onze creatieve speeltuin heerst. Altijd iemand die de administratie tot in de allerkleinste puntjes verzorgt. Gaby is het levende bewijs dat zelfs de blondste kroegtijger een keurig verantwoorde, zorgzame en belangstellende huis- en SQZImoeder kan worden.

 • KLIK!

  Bert van Meteren

  Eigenaar

  Geboren in het jaar van de Great Train Robbery. Groeide op in de tijd dat Japie groot werd van Kingcorn brood. En gaat al 31 jaar mee in het reclamevak. Eerst als ontwerper, daarna als art director. En weer daarna als oprichter van SQZI. Omdat hij vond dat het anders moest. Héél anders. Geen gedoe, gewoon door direct met de klant aan tafel gaan en goede reclame maken. Vlot. Geen gebakken lucht. Wel normale tarieven. Direct marketing is zijn specialiteit. Inleven, strategisch en conceptueel denken zijn z’n tweede natuur. En organisaties als Akzo, Unilever, ANWB, Endemol, KWF Kankerbestrijding en vele gemeenten klopten daarom bij hem aan.

Even voorstellen

Je kunt 10 centimeter dik pluche neerleggen. Designstoelen van duizenden euro’s neerzetten. En je koffie importeren uit de verre binnenlanden van Cambodja. Goede websites maak je er niet mee. Daarvoor heb je mensen nodig. Vakmensen! Mensen die je- zo lang ze wakker zijn- op het internet kunt vinden. Mensen dus, die bij SQZI werken. Ze behoren allemaal tot het ras der creatieven. Maar met hun eigen specialisme. Even voorstellen?