website Zuid-Hollands Landschap

21 oktober 2011 | Webdesign

U zoekt professionele website designers die alles weten van mooi en vindbaar? Aangenaam!

Zuid Hollands Landschap wilde een website die zich op een positieve manier onderscheid. Daarbij wilde ze de site zelf onderhouden en optimaal vindbaar maken voor Google. SQZI maakt al websites sinds 1995. Toen als pionier en nu als ervaren rot in het vak – we weten dus alles van content management systemen-en en goed scorend webdesign met deze systemen. Wij weten óók als geen ander dat niet elk website even goed werkt. Handige ervaring waarmee wij u veel geld en frustraties kunnen besparen!

Wat Google wil, maken wij
De juiste keuze voor een website begint wat ons betreft bij de normen die Google en andere zoekmachines stellen. SQZI ontwerpt uw website en zoekt vervolgens ervaren bouwers die werken volgens die normen. Wij begeleiden de bouw en voeren controles uit tot op de broncode. Belangrijk, want als de broncode niet in orde is, werkt uw website niet naar behoren. En daar komt u meestal achteraf pas achter – als al het dure werk al is gedaan.

Wat uw klant wil, doen we
Noem ons uw webarchitect. Een gedegen partij waarmee u bent gegarandeerd van onafhankelijk advies en werkelijk waar voor uw geld. Wij zijn er voor u en voor niemand anders. Wel zo prettig. En u kunt SQZI inschakelen voor gehele CMS webdesign trajecten of voor deeltrajecten:

  • Vraag een gratis website-scan op uw huidige site
  • Een onafhankelijk advies welke CMS het best bij u past
  • Techniek (bron-code controle W3C)
  • Inhoud testen en conversie optimaliseren en verbeteren
  • Verzorgen van inhoud die uw websitebezoekers aanspreken
  • Google adwords en vindbaarheid vergroten

Meer informatie, bel gerust naar 0183-563727
en vraag dan naar Bert van Meteren

responsive-HTML5-W3C-wordpress