Childslife webdesign typo3

18 november 2011 | Webdesign

Een goede website met maximale conversie?

Laat (potentiële) klanten uw web design beoordelen

Web design samen met klanten
De eerste indruk bepaalt wat u van iemand vindt. Of van iets. Zoals van een website! Onderzoek wijst uit dat uw klant uw website in 50 milliseconden beoordeelt. In minder dan een seconde wordt het besluit dus genomen al dan niet op uw website verder te kijken – de eerste stap op weg naar conversie. Hoe weet u nu zeker of uw web design positief wordt beoordeeld? Onderzoek het gedrag van uw klanten in een testfase. Zij beoordelen of veroordelen uw website immers straks ´in het echt´ ook. Of nog beter, betrek uw (potentiële) klanten bij het design als u een nieuwe website laat ontwerpen.

Voordelig en betrouwbaar: Webdesign Test
Standaard onderzoek naar klantgedrag is ingewikkeld en vooral erg duur. Bovendien weet u nooit zeker of een klant werkelijk gaat doen wat hij vooraf zegt. SQZI heeft daarom de Web design Test bedacht om het design van uw website te beoordelen en testen. We maken twee totaal verschillende designs en testen random hoe uw bezoekers daarop reageren. Zij zijn zich er dus niet van bewust dat ze deelnemen aan een designtest, waardoor de resultaten betrouwbaarder zijn. We gebruiken de testresultaten vervolgens om één design verder uit te werken en te optimaliseren om een maximale conversie uit de website te behalen.

Meer weten of aanvragen?

Zoekt u een goede webdesigner die verder kijkt dan naar mooie plaatjes alleen? En vindt u ook dat uw klanten een belangrijke stem hebben in hoe uw nieuwe website eruit moet zien? Overweeg dan een Web design Test. We deden het ook voor Childslife en de resultaten zijn ronduit verbluffend. Voor een SQZI Web design Test betaalt u slechts 1.750 euro. U krijgt daarvoor een schat aan betrouwbare informatie en de kosten zijn een fractie van een marktonderzoek.
Voor meer informatie kunt u ons bellen op (0183) 56 37 27.