webdesign Van Daalen

30 december 2011 | Webdesign

Aannemersbedrijf Van Daalen vroeg ons een online portfolio te bouwen

Zo deden we het

Eén van de belangrijkste zaken voor een aannemer is dat hij kan laten zien wat hij heeft gebouwd en wat hij nog gaat bouwen. Dat schept vertrouwen – en dat is zeker in de bouw een belangrijke basis om potentiële klanten te overtuigen. Van Daalen vroeg ons daarom een overzichtelijk portfolio-overzicht in stijl van de website te ontwikkelen. Een handige en overzichtelijke tool die potentiële klanten direct het vertrouwen zou geven dat Van Daalen wil uitstralen. U begrijpt, Van Daalen kon daarvoor op ons… bouwen.

tip van sqziWat kunt u ermee?

Een website laten maken kan op bijna elke hoek van de straat al voor 199 euro. Maar eigenlijk draait het daar niet om. Belangrijk is dat u goed vindbaar bent in Google. Onze ervaring is dat meer dan 60% van de webbouwers websites maken die niet voldoen aan de Google-norm. En dus is iedere gespendeerde cent aan zo´n website eigenlijk een cent teveel. Wees dus selectief in de keuze van uw webbouwer en vraag naar referenties en bewijzen van goede zoekresultaten.

Heeft u een webbouwer op het oog en wilt u weten of hij Google-vriendelijk ontwerpt? Laat ons dan ‘onder de motorkap’ kijken van zijn werk. Wij controleren in de HTML-code van eerder gebouwde websites of alle regels correct worden toegepast, waardoor u zeker weet dat u straks een vindbare website krijgt. Deze ‘webbouwer check’ is gratis en vrijblijvend. Als u meer wilt weten, kunt u ernaar vragen bij Bert van Meteren.

responsive-HTML5-W3C-wordpress