Fondsenwerving met resultaat én creatieve vakspecialisten

U zoekt een creatief team dat een idee kan omzetten in een praktisch plan dat respons oplevert? Een professionele direct marketeer die begrijpt dat de kosten voor de baten gaan en weet hoe u uw ROI kunt maximaliseren? Een professioneel bureau dus dat alle middelen zo inzet dat ze voor u geld opleveren?

Gevonden!

Waarom is SQZI hét bureau voor uw fondsenwerving?

SQZI ontwikkelt creatieve direct marketing acties voor goede doelen in alle soorten en maten. We hebben dan ook een zeer brede ervaring. Wat we niet hebben, is overhead. We bieden u daardoor scherpe ‘all inclusive’ tarieven – dus zonder verborgen kosten. Door onze ervaring kunnen we bovendien werken met een veel beproefd stappenplan waarmee uw actie gegarandeerd binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd. Ook (over)morgen. U heeft één-op-één contact met de ontwerper, waardoor u én wij efficiënt en effectief werken. Maar wellicht het belangrijkst: we ontwikkelen fondsenwervende acties die geld opleveren. Vele goede doelen gingen u dan ook voor.

Fondsenwerving is denken in energie
De acties die het minst energie kosten en het meest opleveren zijn per definitie het succesvolst. Keep it simple and scoring. Doe het dus anders, maar wel beter. Eenvoudiger gezegd dan gedaan? SQZI helpt u er uiteraard graag bij.

Lees alles over onze specialiteiten: