Website laten maken door een specialist

U zoekt een specialist die u kan helpen met het webdesign, bouwen of opfrissen van uw website? Professionele website bouwers met jarenlange ervaring die beseffen hoe belangrijk een website is – omdat uw site vaak het eerste contact is dat klanten met uw organisatie hebben?

Gevonden!

Website laten ontwerpen, waarom is SQZI hét bureau?

SQZI gaat verder waar anderen ophouden. We hebben niet alleen verstand van goed webdesign, maar kunnen u ook alles vertellen over Google Adwords, zoekmachineoptimalisatie (SEO), linkbuilding – en vooral van conversies verhogen. Alle websites die wij maken, voldoen dan ook aan de Google norm. SQZI werkt met scherpe ‘all inclusive’ tarieven – dus zonder verborgen kosten. Door onze ervaring kunnen we bovendien werken met een veel beproefde checklist waarmee uw website gegarandeerd binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd. Ook (over)morgen. U heeft één-op-één contact met de ontwerper, waardoor u én wij efficiënt en effectief werken. Maar wellicht het belangrijkst: we ontwikkelen websites die inzicht geven in het gedrag van uw klanten en zo dus geld opleveren. Vele bedrijven en organisaties gingen u dan ook voor.

Onze webdesign onderscheiden zich door kwaliteit

  • Alle websites die wij maken zijn W3C compatibel en geschikt voor alle webbrowsers
  • Zoekmachine vriendelijk SEO en gebouwd volgens de Google-norm
  • Onze korte en compacte bron code gegarandeerd een super snelle website
  • HTML 5 dus geschikt voor smartphone, ipad, tablet en PC
  • Responsive webdesign de website lay-out past zich dan automatisch aan het beeldschermformaat
  • Zeer gebruiksvriendelijk CMS waarmee u alle inhoud zelf kunt beheren
  • Gedegen service en ondersteuning
  • En u kunt vertrouwen op jaren lange ervaring – we bouwen dynamische website sinds 1995

Professioneel website ontwerp vergroot uw kans op een goede eerste indruk

Een goede website is belangrijk om eenduidig te communiceren. U kunt het dus maar beter in één keer goed en grondig aanpakken. Ga een stap verder dan uw concurrenten en betrek uw klanten bij het ontwikkelen van uw website. Denk in kansen en pak elk communicatiemiddel aan om uw organisatie op het netvlies van klanten en potentiële klanten te branden. Kortom, kijk verder dan een nieuw webdesign alleen. Wilt u een website laten maken doe het anders. Beter. SQZI helpt u er graag bij.

Lees alles over onze specialiteiten: